Autan Protection Plus antaa suojan myös punkkeja vastaan

Autan-sarja koostuu keltaisista Protection Plus -hyönteiskarkotteista sekä valkoisesta Family Care -karkotepuikosta, joka miedompana tuotteena sopii hyvin helpompiin olosuhteisiin ja herkkäihoisemmille ulkoilijoille.

Protection Plus suojaa kotimaan hyttysten lisäksi trooppisilta hyttysiltä, punkeilta ja paarmoilta. Tehokkaat tuotteet soveltuvat käytettäväksi mm. metsässä, kalastuksessa, vaelluksilla ja ulkomaan matkoilla: tuotteet siis sopivat aktiivisten suomalaisten kesään!

Autan Protecion Plus -aerosoli 100ml

Kätevä aerosoli on raikkaan tuoksuinen ja helppo suihkuttaa iholle. Antaa pitkäkestoisen suojan hyttysten pistoilta (8h), paarman (5h) ja punkin puremilta (4h). Punkkialueilla helppo suihkuttaa myös vaatteille kuten housunlahkeisiin tai hatulle.

Autan Protection Plus -suihke 100ml

Kevyt sitruunantuoksuinen spray suojaa tehokkaasti hyönteisiltä kuten hyttysiltä (8h), paarmoilta (5h) ja punkeilta (4h). Kätevä ottaa matkalle mukaan, antaa voimakkaan suojan (tehoainepitoisuus 20%) Euroopan lisäksi myös kaukomailla, suojaten mm. malariasääskien pistoilta.

Autan Family Care -puikko 50ml

Raikkaan sitruunantuoksuinen puikko on helppo ja siisti levittää iholle. Antaa 4 h suojan hyttysiä vastaan. Ei tahmaa, sisältää Aloe Veraa.

Kaikissa Autan-tuotteissa käytetään tehoaineena ikaridiinia.