Baygon Muurahaistorjunta-tuotteet

Baygon muurahaistorjunta-aineet antavat tehokkaan avun muurahaisia vastaan. Parhaan tehon saavutat, kun käytät useampaa torjuntavaihtoehtoa rinnakkain. Aerosolin avulla saat välittömän  vaikutuksen muurahaisiin, pitkävaikutteinen muurahaisrasia hävittää koko yhdyskunnan ja sirotteen avulla estät muurahaista siirtymisen ulkoa sisälle, kun ripottelet sitä kivijalan ympärille.

Baygon Muurahaisaerosoli 400ml

Baygon Muurahaisaerosoli on tehotuote ryömivien hyönteisten torjuntaan. Aerosoli torjuu muurahaiset ja torakat sekä niiden munat, hämähäkit, lutikat ja muut ryömivät hyönteiset. Tuote tehoaa hyönteisiin kosketuksesta, mutta tehokkaan koostumuksensa ansiosta vaikuttaa käsitellyillä pinnoilla jopa 4 viikon ajan.

Käytä näin: Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Suihkuta ainetta hyönteisen kulkureiteille, esiintymis- ja piiloutumispaikkoihin, kuten kaappeihin, roskalaatikoihin, ikkunan ja oven pieliin, rakoihin ja halkeamiin 30cm etäisyydeltä (noin 5sek/juoksumetri). Anna vaikuttaa n. 15 min ja lopuksi tuuleta huolellisesti käsitellyt tilat.

Baygon Muurahaissirote 250 g

Baygon-muurahaissirote on erittäin tehokas: se tappaa hyönteisen kosketuksesta ja vaikuttaa pitkään. Tuote on erinomainen apu muurahaisten, siirojen, sokeritoukkien ja torakoiden torjunnassa rakennuksista ja niiden välittömästä läheisyydestä.

Käytä näin: Valmistetta sirotellaan sellaisenaan ohut kerros hyönteisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille. Käsittele erityisesti paikat, joista hyönteiset pääsevät sisään asuntoihin ja varastoihin, kuten kivijalan ympärystät.

Muurahaispesän voi hävittää seuraavasti: avaa ensin pesä ja sirottele valmistetta sisäpuolelle. Tämän jälkeen sulje se polkemalla. Mikäli pesää ei voida avata, on käsiteltävä sinne johtava muurahaisten kulkureitti sirotteella. Varmistaaksesi tuotteen turvallisen käytön, tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ja varoitusteksteihin ennen tuotteen käyttöä.

Koska torjunta-aineen hajoamistuote voi kulkeutua maassa, sitä ei suositella käytettäväksi pohjavesialueella. Tehoaine deltametriini on erittäin myrkyllinen pölyttäville hyönteisille. Ylijäänyt käyttökelvoton torjunta-aine viedään ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät pakkaukset hävitetään kotitalousjätteiden mukana.

Huolehdi, että levität valmistetta muurahaisten olinpaikkoihin ja kulkureiteille siten, että se on poissa lasten ja kotieläinten ulottuvilta eikä herätä lasten tai kotieläinten mielenkiintoa. Valmistetta ei myöskään saa levittää paikkoihin, joissa käsitellään elintarvikkeita tai eläinravintoa.

Baygon Muurahaisrasia

Baygon Muurahaisrasia on siisti ja helppokäyttöinen. Se soveltuu muurahaisten torjuntaan sisätiloissa, parvekkeilla ja kuisteilla jne. Syötti on teholtaan pitkävaikutteinen; tehoaine kulkeutuu pesään muurahaisen mukana ja vähitellen hävittää koko yhdyskunnan kuningatarta ja munia myöten. Muurahaiset eivät kuole heti syötissä vierailtuaan, vaan tuotteen teho näkyy muutaman viikon kuluttua käytän aloittamisesta, kun vaikutus leviää pesässä.

Syötistä saa tehokkaan avun yleisimpiä sisätiloissa esiintyviä muurahaisia, mauriaisia ja faaraomuurahaisia vastaan. Syötti sisältää spinosadi-nimistä tehoainetta. Spinosadi tehoaine on mikrobialkuperää oleva luonnollinen tehoaine. Sen vaikutus muurahaisiin ravintona on erityisen tehokkas.

Käytä näin: Paina sisään rasian sivuilla olevat sisään- ja ulosmenoaukot. Sijoita syötit pakkoihin, joissa muurahaiset liikkuvat ja minne piiloutuvat. Muurahaiset kuljettavat valmistetta mukanaan muurahaispesiin, joissa kuningattaret ja toukat altistuvat torjunta-aineelle. Parhaan tuloksen saat, kun käytät muutamaa syöttiä saman aikaisesti ja vaihdat rasiat tarvittaessa uuteen . Torjunnan aikana on tärkeää, ettei muurahaisilla ole muuta syötävää esillä, kuten leivänmurusia ja ruoantähteitä.

Torjunta

Näin torjut torakat
Torjunta-Russakka_200x180px_sivupalkki

Russakoiden torjunta vaatii kärsivällisyyttä. Niin sanottu munakotelo pitää munat hyvin suojassa torjunta-aineilta, jonka takia käsittely joudutaan uusimaan kunnes havainnot hyönteisistä loppuvat.

Lue lisää…

Lue lisää

Riisihärö kulkeutuu koteihin kassan kautta

> Kovakuoriainen on vaivaksi mm. leipä- ja suklaatehtaissa