OFF! Active

OFF! Active on aktiiviselle ulkoilijalle ja liikkujalle tarkoitettu tuotekokonaisuus. Nämä perustuotteet sopivat hyvin mökkeilyyn ja tuotemuodoista löytyy vaihtoehtoja useampaan makuun. Uutuutena sarjaan on saatu kuivasuihke sekä täysin hajuttomat vaihtoehdot. Active-tuotteet tunnistaa oranssista värityksestä.

OFF!_Active_aerosolit_72dpiOFF! Active -hyttysaerosoli

OFF! Active -hyttysaerosolia käytetään iholla karkottamaan hyttysiä. Perusaerosolista on saatavilla kahta eri kokoa, 65 ml sekä 100 ml. Aerosoli antaa 4–5 tunnin suojan iholla. Huomioi, että hikoilu laimentaa tuotteen tehoa.

Käyttöohje: Sumuta aerosolia noin 15–20 cm:n etäisyydeltä, ei kuitenkaan suoraan kasvoihin (sumuta aine käsiin ja levitä sitten kasvoille). Älä kallista tölkkiä sumuttaessasi yli vaakatason. Vältä aineen hengittämistä. Vältä aineen kosketusta arkojen keino- sekä muovimateriaalien kanssa. Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää.

OFF!_Active_roll-on_72dpiOFF! Active roll-on

OFF! Active roll-on on kätevä hajuton karkote, joka on pakattu roll-on-pulloon. Se on helppoa levittää tarkasti, eikä se suttaa käsiä: kätevä esimerkiksi kalassa ja marjametsällä.

Mikäli levityspallo ei pyöri, pidä tuotetta hetki ylösalaisin ja yritä uudelleen. Roll-on antaa 4 tunnin suojan. Hajuton tuote ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai parfyymia.

Käyttöohje: Sivellään iholle ohuesti korkeintaan kolmesti vuorokaudessa karkottamaan hyttyset. Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää. Ei saa käyttää alle 2-vuotiaiden iholle.

OFF!_Active_pehmea_72dpiOFF! Pehmeä Hyttyssuihke

OFF! Active Pehmeä Hyttyssuihke on uudenlainen kuivasuihke. Se toimii muuten kuten perinteinen aerosoli, mutta suihke on niin hienojakoista, että se iholle suihkutettaessa kuivuu välittömästi ja on näin erittäin miellyttävä käyttää.

Aerosoli antaa 3–4 tunnin suojan iholla. Huomioi, että hikoilu laimentaa tuotteen tehoa.

Käyttöohje: Ravista tölkkiä hyvin. Sumuta kevyesti iholle karkottamaan hyttyset. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoihin vaan ensin kädelle, josta se hierotaan kasvoihin (pese kädet tämän jälkeen huolellisesti). Älä kallista sumuttaessasi tölkkiä yli vaakatason. Vältä aineen hengittämistä. Vältä aineen kosketusta arkojen keino- sekä muovimateriaalien kanssa (tekstiilit, silmälasit, kellot, matkapuhelimet ym. sekä maalatut/lakatut pinnat mukaan lukien automaalit). Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää.

OFF!_Active_voide_72dpiOFF! Active -hyttysvoide

Pieneen ja kätevään muovipulloon pakattu OFF! Active -hyttysvoide on helppo levittää koostumuksensa ansiosta. Voide on miellyttävän tuntuinen ja hajuttomana se ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai parfyymia. Tuote antaa 4 tunnin suojan hyttysiä vastaan.

Käyttöohje: Sivellään iholle korkeintaan kahdesti päivässä. Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää. Valmistetta ei tulisi käyttää alle 2-vuotiaiden lasten iholle.