OFF! Family Care

OFF! Family Care 100mlOFF! Family Care on koko perheelle tarkoitettu tuotekokonaisuus. Sen muodostaa kolme eri tuotetta, jotka ovat koko OFF!-sarjan miedoimmat ja hellävaraisimmat tuotteet. Miedontuoksuiset karkotteet sopivat yli 2-vuotiaille lapsille ja herkkäihoisille. Family Care -tuotteet tunnistaa sinisestä värityksestä.

OFF! Family Care Aloe Vera Hyttyssuihke

OFF! Family Care Aloe Vera Hyttyssuihke on kätevä pumppupulloon pakattu hyttyskarkote, josta on saatavilla kahta kokoa, 50 ml sekä 100 ml. Tuote antaa 3–4 tunnin suojan. Miedon ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta se sopii tilanteisiin, jossa et halua tuoksua hyttyskarkotteelle: puutarhajuhliin, ulkoilmatilaisuuksiin, ilta-aurinkoon.

Käyttöohje: Valmistetta sumutetaan iholle n. 15 cm etäisyydeltä 3–4 tunnin välein. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoihin vaan ensin kädelle josta se hierotaan kasvoihin. Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää. Valmistetta ei saa laittaa alle 2-vuotiaiden lasten iholle.

OFF!_Family_Care_Junior_72dpiOFF! Family Care Junior Hyttyssuihke

OFF! Family Care Junior -hyttyssuihke on yli 2-vuotiaille lapsille tarkoitettu karkote, joka antaa 4 tunnin suojan hyttysiltä. Siististä ja kätevästä suihkepullosta on helppoa annostella tarvittava määrä karkotetta. Älä anna lapsen itse levittää tuotetta iholle, vaan tee se hänen puolestaan. Pidä huoli että ainetta ei mene lapsen sormiin ja sitä kautta suuhun.

Suojaa alle 2-vuotias vaatetuksella karkotteen sijaan.

Käyttöohje: Valmistetta sumutetaan iholle n. 15 cm etäisyydeltä 4 tunnin välein. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoihin vaan ensin kädelle josta se hierotaan kasvoihin. Vältettävä valmisteen levittämistä silmien ja suun ympäristöön, laajoille ihoalueille sekä syviin ihotaipeisiin. Valmisteen pitkäaikaista käyttöä samoilla ihoalueilla tulee välttää. Valmistetta ei tule käyttää alle 2-vuotiaiden lasten iholle.