OFF! Teho

Teho-ryhmän sisältämät tuotteet ovat koko OFF!-tuotesarjan tehokkaimmat karkotteet. Ne on tarkoitettu hankaliin olosuhteisiin, kuten metsästykseen ja kalastukseen. Hyttysten lisäksi tuotteet karkottavat myös punkit, paarmat ja mäkäräiset. Teho-tuotteet tunnistat vihreästä värityksestä.

OFF! Teho -pumppusuihke

OFF! Teho -pumppusuihke soveltuu käytettäväksi iholla hyttysiltä ja punkeilta suojautumiseen. Se on tehokas vaihtoehto hyttysten, punkkien, paarmojen ja mäkäräisten karkottamiseen metsästäjille, kalastajille ja muille aktiivisille ulkoilijoille.

Karkote suojaa punkeilta 4 tunnin ja hyttysiltä 7 tunnin ajan.

Käyttöohje: Sumuta (n. 6-7 painallusta/1ml per käsivarsi) voide iholle ja levitä. Suojaa kasvot voitelemalla karkote käsien avulla, suoraan kasvoille suihkauttamisen sijaan. Vältä voiteen  levittämistä suun ja silmien ympäristöön. Älä käytä karkotetta alle 3-vuotiaiden lasten iholle.

OFF! Teho pehmeä hyttyssuihke

OFF! Teho pehmeä hyttyssuihke on uudenlainen kuivasuihke. Se toimii muuten kuten perinteinen aerosoli, mutta suihke on niin hienojakoista, että se iholle suihkutettaessa kuivuu välittömästi ja on näin erittäin miellyttävä käyttää. Tuote karkottaa hyttysten lisäksi punkit, paarmat ja mäkäräiset ja sopii hyvin metsästäjille, kalastajille ja muille aktiivisille ulkoilijoille.

Käyttöohje: Ravista tölkkiä hyvin. Sumuta kevyesti iholle karkottamaan hyttyset, punkit paarmat tai mäkäräiset.

Vältä aineen kosketusta arkojen keino- sekä muovimateriaaleihin (tekstiilit, silmälasit, kellot, matkapuhelimet, ym. sekä maalatut/lakatut pinnat mukaan lukien automaalit). Älä käytä alle 3-vuotiaiden lasten iholle.